SERVEIS DE NUTRICIÓ I DIETÈTICA

Vaig iniciar el camí com a dietista-nutricionista clínica professional a l’any 2002 i gaudeixo ajudant a les persones a viure el màxim d’anys amb la màxima salut possible.

T’acompanyaré en el camí cap als teus obejectius posant a la teva disposició totes les eines, coneixements i el suport que et facin falta per aconseguir-ho. El meu propòsit com a dietista-nutricionista és ajudar-te a ser una persona totalment autònoma per tal d’adquirir un estil de vida saludable que s’adapti a tu.

BENESTAR

Educació Nutricional i Dietètica per a persones sanes i famílies.

CONSULTA CLÍNICA

Prevenció i millora, mitjançant l’alimentació, de malalties.

FORMACIÓ

Xerrades, tallers i cursos d’alimentació i nutrició.

BENESTAR

Educació Nutricional i Dietètica

Educació Nutricional i Dietètica en les diferents etapes de la vida i el cicle vital mitjançant eines de coaching nutricional:

  • Adults
  • Infància i Adolescència
  • Envelliment
  • Alimentació complementària i baby led weaning
  • Alimentació saludable i planificació de menús per a tota la família
  • Nutrició femenina en l’embaràs, la lactància, la menopausa, Síndrome Ovari Poliquístic, etc.
  • Dieta vegetariana i vegana (especialista reconeguda per la Unión Vegetariana Española)

BIOIMPEDÀNCIA - Anàlisis de la composició corporal

La Bioimpedància ens ajuda a saber la nostra composició corporal, d’una manera gens invasiva i amb la última tecnologia.

En pocs minuts coneixerà el seu greix corporal total (segmental i visceral), la seva massa muscular, la massa òssia i l’aigua total (extra i intracel·lular), que ens servirà per realitzar un informe amb la classificació física, la tassa metabòlica i l’edat metabòlica.

Conegui com uns nivells sans ens ajuden a millorar la salut i reduir els riscos de contraure certes malalties com ara la hipertensió arterial, malalties cardíaques, a retardar l’aparició de la diabetis tipus 2 i alguns tipus de càncers, entre d’altres.

CONSULTA CLÍNICA

Dietoteràpia

Prevenció i tractament de trastorns i malalties (Sobrepès i Obesitat, Hipertensió, Hipercolesterolèmia o Dislipèmia, Oncologia, Diabetis, Resistència a la insulina i Síndrome Metabòlica, malalties autoimmunes com la de Crohn, Artritis reumatoide, Hipotiroïdisme, tiroïditis de Hashimoto, esclerosi múltiple, fetge gras no alcohòlic, fibromiàlgia, etc.).

Patologies digestives (gastritis, intoleràncies a la lactosa, fructosa o sorbitol, malaltia inflamatòria intestinal, celiaquia, dispèpsia, síndrome de l’intestí irritable, hèrnia de hiat o restrenyiment).

Com treballo a la consulta?

Primera consulta

Primera consulta en profunditat per a recollir la informació necessària per realitzar el pla personalitzat i adaptat a les necessitats de cadascú.

Segona visita

Segona visita d’entrega del pla d’alimentació personal, el menú setmanal i materials d’ajuda segons els teus objectius.

Consultes de seguiment

Consultes de seguiment presencial per avaluar els objectius, resoldre dubtes i entrega de noves eines pràctiques d’educació alimentària i coaching nutricional.

FORMACIÓ

Docència a centres d’ensenyament, acadèmies, empreses, associacions i ajuntaments:

  • Cursos d’alimentació, dietètica i nutrició
  • Xerrades i Tallers d’educació nutricional (per adults i infants que ajuden a ampliar la formació de la comunitat i a millorar la salut alimentaria de la població)
  • Elaboració de Monogràfics (Trastorns del comportament alimentari, Embaràs, Intoleràncies i al·lèrgies, planificació de menús, alimentació familiar…)

Si tens altres idees en ment, jo t’ajudo a portar-les a la pràctica!

T’interessa l’alimentació, la nutrició i la dietètica?

Ets mare, pare, educador/a, alumne, treballador/a, associació, empresa, casal, centre cívic o formes part d’un grup o espai?

Vols proposar o organitzar alguna xerrada, taller, conferència relacionada amb l’alimentació?

Tens altres idees en ment? Contacta'm i t'ajudaré!